Over ons

Goedkoop bodemonderzoek klinkt natuurlijk goed, maar met wie doet u nu eigenlijk zaken?

Mijn naam is André Zentveld, oprichter van Goedkoop Bodemonderzoek. Na mijn studie milieuchemie ben ik in 1999 direct bij Koninklijke BAM Groep aan de slag gegaan. Bij BAM heb ik veel ervaring opgedaan met bodemonderzoeken die gerelateerd zijn aan de Grond-, Weg- en Waterbouw.

In 2019 heb ik Goedkoop Bodemonderzoek opgericht omdat ik constateerde dat veel onderzoeksbureaus behoorlijk hoge kosten in rekening brengen voor ‘relatief simpele’ bodemonderzoeken.

Het bedrijf is opgericht om met name particulieren en mkb-bedrijven te helpen bij bodemonderzoek, maar inmiddels zijn daar ook grotere bedrijven bijgekomen.

In korte tijd is de website uitgegroeid tot een compleet bodemadviesbureau met gecertificeerde veldwerkers en projectleiders

Er zijn behoorlijk wat grote in het oog springende projecten waar ik bij betrokken ben geweest. Om er enkele te noemen:

  • Aanleg Rijksweg A5, Rijksweg A59,
  • Aanleg HSL traject Zuid-Holland Midden (Rotterdam – Hazerswoudedorp),
  • Verbreding A4 Rijsenhout-Burgerveen,
  • Stadsbrug Nijmegen (de oversteek).

Maar ook bij kleinere opdrachten en  meerdere raamcontracten (nader bodemonderzoeken voormalige stortplaatsen Limburg, grondwatermonitoring stortplaatsen Noord Brabant, grondwatermonitoring Amsterdam en AVI-bodemas werken Rijkswaterstaat) ben ik als adviseur en/of projectleider betrokken geweest.

Veldwerker voert asbestonderzoek uit