Oude schuur met asbest in het dak

Asbest laten verwijderen in Utrecht

Asbest laten verwijderen in Utrecht

Wilt u asbest laten verwijderen in de Gemeente Utrecht? Goedkoopbodemonderzoek is gespecialiseerd in verschillende soorten bodemonderzoek en biedt altijd een goedkope en kwalitatieve maatwerkoplossing. Op deze pagina vindt u meer informatie asbestonderzoek in Utrecht en omstreken.

Vermoedt u asbest in de grond?

Voor 1994 werd er veel gebruik gemaakt van asbest tijdens de bouw. Helaas is er enorm veel gebouwd voor deze tijd en is het daarom van belang dat u een asbestonderzoek in Utrecht laat uitvoeren. Er wordt tijdens dit onderzoek gekeken of er verdachte materialen aanwezig zijn waar asbest in zou kunnen zitten. Indien er verdachte materialen aanwezig zijn, gaan we vervolgens monsters afnemen. Hieruit kunnen we vaststellen om wat voor soort asbest het gaat. Daarnaast wordt er tijdens het onderzoek ook gekeken naar onder andere de locatie.Vaak is in het verleden als een soortgelijk onderzoek uitgevoerd en kunnen wij daarom op basis hiervan vaak meer vertellen over de woning of grond. Heeft u vragen over het uitvoeren van een asbestinventarisatie in Utrecht? Onze specialisten helpen u graag verder.

Asbestverwijdering Utrecht

Wanneer er asbest gevonden is in uw woning of grond gaan wij een asbestadviesrapport opstellen. Dit rapport verschaft de juiste lengte aan informatie waarmee u direct aan de slag kunt. Door onze nauwkeurigheid tijdens het onderzoek kunnen wij in de meeste gevallen direct toestemming verkrijgen om de schadelijke stof te laten verwijderen. Hierdoor verliest u niet zoveel tijd en kunt u direct beginnen met bijvoorbeeld de sloop van uw woning. Indien u meer wilt weten over de Gemeente Utrecht en asbest staan wij u graag te woord.

De specialist van Utrecht voor asbestonderzoek

Bent u op zoek naar een specialist in asbestverwijdering in Utrecht? Wij hebben ruime ervaring met het verrichten van onderzoek naar asbest in heel de Gemeente Utrecht. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het combineren van diverse onderzoeksopzetten om direct een maatwerkoplossing voor uw locatie te geven. Door onze ervaring bij zowel de overheid als bij adviesbureaus en aannemers weten we precies op welke manier wij u het beste kunnen helpen. Heeft u nog vragen over asbest verwijderen in Utrecht? Neem gerust contact op met een van onze experts!

Goedkoop bodemonderzoek nodig?

Wij garanderen de laagste kosten voor de diverse bodemonderzoeken en de snelst mogelijke oplevering van de rapportage.