Vacature milieukundig adviseur/ projectleider 

Aan de slag als junior projectleider bodem, wanneer begin je?

Heb jij de ambitie om junior projectleider bodem te worden of ben je dit al en ben je opzoek naar een uitdagende functie binnen een kleine, flexibele en afwisselende omgeving? Dan is de functie van junior projectleider bodem bij onze organisatie wellicht iets voor jou!

Als junior projectleider bodem ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de projecleider bij het voorbereiden en rapporteren van de bodemonderzoeken. Je ondersteunt bij meerdere projecten, houdt de levertermijnen bij en ondersteunt bij het opstellen van rapportages. Je onderhoud contacten met de particulieren opdrachtgevers over de planning en eventueel aanvullende vragen.

Om voor deze functie in aanmerking te komen, is een vereiste dat je beschikt over minimaal MBO-4 werk/denk niveau met intersse in natuur en scheikunde. Daarnaast beschik je over analytische, communicatieve en organisatorische vaardigheden en weet je altijd het overzicht te behouden.

Onze kleine organisatie biedt een flexibele werkomgeving zonder hokjesgeest, met afwisselende opdrachten, ruimte voor doorgroei en eigen inbreng.

Heb je interesse in deze uitdagende functie van junior projectleider bodem? Deel dan je motivatie en CV via Indeed. Wij kijken uit naar je reactie!

Ga jij ervoor?

Als je denkt dat je hiervoor precies de juiste persoon bent, stuur dan een email naar info@goedkoopbodemonderzoek.nl. Bellen voor vragen mag altijd +31 (0)722100131.

Goedkoop bodemonderzoek nodig?

Wij garanderen de laagste kosten voor de diverse bodemonderzoeken en de snelst mogelijke oplevering van de rapportage.